Üniversite eğitimimde Türk dili ve edebiyatı, dinleme-konuşma-okuma-yazma eğitimine ait bilgi ve
beceriler ile Türk kültürünün temel özelliklerinin ortaokul/lise öğrencilerinin yaş ve gelişim özelliklerine uygun biçimde aktarılması ve uygulanmasında gerekli yöntem ve teknikleri etkili bir şekilde kullanmayı öğrendim. Aldığım eğitim ve tecrübelerim sayesinde çağdaş öğretim yöntem ve teknikleri hakkında da bilgiliyim. Ezberci eğitimden öte öğrencilerin bilgiyi özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen bireyler olarak yetiştirilmeleri gerektiğine inanıyorum. Türkçe ve Edebiyat dersi için ezberci sistemle değil yaparak ve uygulayarak hem sınavlara yönelik hem hayata yönelik özel ders veriyorum.
Verdiği Dersler
beceriler ile Türk kültürünün temel özelliklerinin ortaokul/lise öğrencilerinin yaş ve gelişim özelliklerine
uygun biçimde aktarılması ve uygulanmasında gerekli yöntem ve teknikleri etkili bir şekilde
kullanırım. Çağdaş öğretim yöntem ve tekniklerini kullanarak ezberci eğitimden öte öğrencilerin bilgiyi özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak
yerine bilgiyi kullanan, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen bireyler olarak
yetiştirilmeleri gerektiğine inanarak bu doğrultuda ders işlerim. Ayrıca LGS-AYT-TYT sınavlarına yönelik olarak da dersleri bol soru, uygulamalar ve ödevlendirme şeklinde işlerim.